nagels

In onze studio wordt gewerkt met hoogwaardige kwaliteit producten van het merk Magnetic. Ook staat hygiëne in onze studio erg hoog in het vaandel. Dat is de reden waarom iedere klant, bij de eerste kunstnagelbehandeling, een persoonlijke vijlenset krijgt. Naast de personlijke vijlensets werken wij ook met het nieuwe hygienic systeem van Magnetic, wegwerpvijlen. Deze gebruiken wij bij gelpolish klanten. Hiermee wordt het overbrengen van bacteriën, virussen en/of schimmels onmogelijk.


Kunstnagels

Bij ons ben je op het juiste adres voor kunstnagels.

Je kunt bij ons kiezen voor acryl, powergel of gelnagels. Op het moment dat je bij ons de studio in komt, zullen wij je nagels beoordelen en samen met jou overleggen welk product het beste op je nagels past. Het ene product is namelijk harder of flexibeler dan het ander. En niet op iedere nagel past elk product.

Uiteraard kan je zelf aangeven welke vorm en lengte je wenst.


Ben je een frequent nagelbijter?

Dan kunnen wij je helpen doormiddel van ons Nagelbijtarrangement.

Nagelbijters kunnen niet in 1 keer over op lange nagels..

Ten eerste is dat voor jezelf niet fijn want je bent helemaal geen nagels gewend. Want als je een klein randje hebt, bijt je die er gelijk weer af. Maar ook is de nagel te kwetsbaar. Je nagelbed is erg kort doordat iedere keer dat mooie randje eraf gebeten wordt. Wij willen eerst zorgen dat je nagelbed wat langer gaat worden. Dus dat jouw nagel rust gaat krijgen en eindelijk een stukje verder kan gaan groeien. Hierdoor gaat je nagelbed dus ook "groeien". Wij plaatsen uiteraard dus wel een mooie nagel en wij verlengen de nagel tot je vingertop, maar dat is dan ook de maximale lengte voor de eerste keer.

In week 2: Na 1 week na het plaatsen van de nagels vragen wij je om terug te komen. Wij gaan dan kijken hoe alles blijft zitten en of dat er al misschien iets is gebroken wat we moeten herstellen en of je de lengte nog prettig vindt en hoe het bevalt.

In week 3: Na 2 weken gaan we je nagels weer opvullen. Bij nagelbijters groeien de nagels altijd vele malen sneller omdat de groei van de nagels gestimuleerd wordt door het bijten. Wij willen een sterke nagel behouden zodat het bijten niet interessant wordt.

In week 4: Na 3 weken gaan wij net zoals in week 2 alles weer controleren en eventueel herstellen. Ook gaan we dan bepalen of het opvullen dan een week extra kan uit blijven. Dus dat ujeniet in week 5 op hoeft te vullen maar dan in week 6. Ook de controle in week 5 is dan niet nodig. Je leest het al, onze relatie gaat al iets minder worden. ;)

In week 5: Misschien opvullen...

In week 6: Sowieso opvullen.

Afhankelijk wanneer de 2e opvulbehandeling valt, zal er nog een controle plaats vinden in week 7 of 8 en nog een opvulbehandeling in week 8 of 9. Hierna val je in het regulieren opvullen en betaal je iedere keer de opvulbehandeling.

 

Dit arrangement bestaat dus uit 1 keer een nieuwe set kunstnagels, 3 opvulbehandelingen en 3 controles. Ook krijg je van ons een nagelriemolie en een vijltje om eventuele haakjes gelijk weg te kunnen vijlen.

 

TOTALE KOSTEN € 190,00

Dit arrangement is helaas niet online in te boeken. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.


Gelpolish

Heb je van jezelf al mooie natuurlijke nagels, maar bent je iedere keer dat lakken zat?

Boek dan bij ons een gelpolish behandeling. In deze behandeling worden jouw nagels mooi in de gewenste vorm gevijld en lakken wij je nagels in een kleur die je zelf kunt uitkiezen. Deze kleur blijft minimaal 2 weken mooi! Je hebt er dus geen omkijken naar.

Mocht je iets meer versteviging willen kan je bij deze behandeling ook voor Fibercoat kiezen. 


Luxe Manicure Behandeling

Wil jij je handen gewoon even net dat beetje extra aandacht geven, of wil je even lekker ontspannen, is deze behandeling écht wat voor jou. Je handen worden heerlijk verzorgd doormiddel van een massage, daarna een zachte scrub en daarna gaan ze in heerlijke warme handschoenen zodat het ingesmeerde masker goed kan intrekken. Ook je nagels worden in vorm gevijld en als je wil is deze behandeling ook uit te breiden met een gelpolish.