nagels

In onze studio wordt gewerkt met hoogwaardige kwaliteit producten van het merk Magnetic. Ook staat hygiëne in onze studio erg hoog in het vaandel. Dat is de reden waarom iedere klant, bij de eerste kunstnagelbehandeling, een persoonlijke vijlenset krijgt. Naast de personlijke vijlensets werken wij ook met het nieuwe hygienic systeem van Magnetic, wegwerpvijlen. Deze gebruiken wij bij gelpolish klanten. Hiermee wordt het overbrengen van bacteriën, virussen en/of schimmels onmogelijk.


Kunstnagels

Bij ons ben je op het juiste adres voor kunstnagels.

Je kunt bij ons kiezen voor acryl, powergel of gelnagels. Op het moment dat je bij ons de studio in komt, zullen wij je nagels beoordelen en samen met jou overleggen welk product het beste op je nagels past. Het ene product is namelijk harder of flexibeler dan het ander. En niet op iedere nagel past elk product.

Uiteraard kan je zelf aangeven welke vorm en lengte je wenst.


Blush / Biab behandeling

"BIAB (Builder In A Botle) is een flexibele en verstevigende gel, die we kunnen opbouwen tot een mooie, natuurlijke en egale nagel.

Magnetic heeft deze BIAB behandeling onder de naam Blush opnieuw uitgevonden en is nu dus ook bij ons te boeken.
Wil jij een mooie natuurlijke nagel in een mooie nude kleur? Kies dan voor deze behandeling.

Deze Blush Gels zijn er in 12 mooie kleuren die passen bij vrijwel iedere huidskleur.
Van een Milky look tot zachte koffie tinten: voor iedere Blush Babe een passende kleur.

Deze behandeling staat bekend om zijn goede hechting, is sterk en toch flexibel waardoor Blush ook perfect geschikt is voor zéér flexibele nagels.

Met een bijpassende Combi Manicure krijg jij de perfecte Natural Look.


Combi Manicure

Wil jij alles uit jouw nagel halen? Minder snel uitgroei zien en dus minder snel je vervolgafspraak maken?
Je velletjes en je dikke randen bij je nagelriem kwijt?

Boek dan extra deze super mooie combi manicure bij je nagelbehandeling in.


Gelpolish

Heb je van jezelf al mooie natuurlijke nagels, maar bent je iedere keer dat lakken zat?

Boek dan bij ons een gelpolish behandeling. In deze behandeling worden jouw nagels mooi in de gewenste vorm gevijld en lakken wij je nagels in een kleur die je zelf kunt uitkiezen. Deze kleur blijft minimaal 2 weken mooi! Je hebt er dus geen omkijken naar.

Mocht je iets meer versteviging willen kan je bij deze behandeling ook voor Fibercoat kiezen. 


Luxe Manicure Behandeling

Wil jij je handen gewoon even net dat beetje extra aandacht geven, of wil je even lekker ontspannen, is deze behandeling écht wat voor jou. Je handen worden heerlijk verzorgd doormiddel van een zachte scrub. Je nagels worden in vorm gevijld en eventueel korter gevijld. Daarna ga je in een fijne paraffine bad. Deze trekt even lekker in zodat we daarna kunnen afsluiten met een heerlijk handmassage. Deze behandeling is ook uit te breiden met een gelpolish.