Massage

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassages zijn een weldaad voor lichaam en geest!

Geniet van deze traditionele ontspanningsmassage. Deze is gericht op algehele rust, ontspanning en maken gelukshormonen aan. Er wordt alleen met de handen gemasseerd en gebruik gemaakt van warme massageolie. Er wordt in een ontspannen sfeer gemasseerd met fijne geuren, muziek en warmte. Het zorgt voor een betere doorbloeding, diepere ademhaling en versoepeling van spieren en pezen. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd. Lichaam en geest komen tot rust. Je hebt de keuze uit 30 min behandeling

voor bijvoorbeeld nek of rugklachten en 60 min voor het gehele lichaam. Erg geschikt bij vermoeidheid, stress of lichte klachten aan de spieren.

Behandelingstijd 30 min € 40,00

Behandelingstijd 60 min € 70,00


Hotstone massage

Hierbij worden basaltstenen (hotstones) gebruikt die uit een verwarmd waterbad komen en de temperatuur hebben van ca. 45C. Door deze warmte werkt een hotstone massage dieper door dan een gewone massage. Een hotstone massage verlicht spanningen, stimuleert de organen, zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd en brengt je lichaam in balans. Het heeft een ontspannende werking aan de vermoeide en pijnlijke spieren. Bij deze massage word er gemasseerd met basaltstenen afwisselend met handen. Je hebt de keuze uit 30 min behandeling voor bijvoorbeeld nek/rugklachten of alleen achterkant benen en 60 min voor het gehele lichaam. *(Alleen voor vrouwen)

Basalt is gestolde lava. Door de grote dichtheid en het hoge ijzergehalte zorgen ervoor dat ze de warmte goed vasthouden en langzaam warmte afgeven. Ze komen uit de zee bij Vulkanische gebieden en ut de Andes. De natuur geeft de stenen de juiste vorm en de gladheid door eb en Vloed, schuren op de zanderige zeebodem en stromend water.

Deze massages zijn helaas niet aan te raden bij:

Koorts, hartproblemen, Bepaalde ziekte of aandoeningen, Zwangerschap, Huidproblemen en bloedverdunners.

Behandelingstijd 30 min € 45,00

Behandelingstijd 60 min € 72,50

 

Tijdens onze massagebehandelingen gebruiken wij geurende oliën in een diffuser en maken wij gebruik van fijne rustgevende muziek.

*(alle massages alleen voor vrouwen)

Boek nu je afspraak voor een verjongende en ontspannende behandeling bij onze beauty- en massagesalon.


Gezichts- en Voetmassage

Laat de stress van de dag wegsmelten met een ontspannende gezichts- en voetmassage. We gebruiken zachte, rustgevende technieken om de spieren in je gezicht te kalmeren en de bloedsomloop te verbeteren. Je zult merken dat de spanning verdwijnt en je huid stralender aanvoelt na deze verkwikkende behandeling van 30 min.

Combineer dit met een luxe voetmassage voor de ultieme verwenervaring. Onze gezichtsmassage en voetmassage zijn erop gericht om jou helemaal in de watten te leggen.

Geniet van een holistische behandeling met een voetmassage en heerlijke aromatische oliën. Laat de spanning in je voeten verdwijnen terwijl de etherische oliën je lichaam en geest in balans brengen. Voel de stress wegvloeien en ervaar diepe ontspanning.

Behandelingstijd 30 min € 40,00


Gezichts- en handmassage

Laat de stress van de dag wegsmelten met een ontspannende gezichts- en hand massage.

Hierbij zal zachte, rustgevende technieken gebruiken om de spieren in je gezicht te kalmeren en de bloedsomloop te verbeteren. Je zult merken dat de spanning verdwijnt en de huid stralender aanvoelt na deze verkwikkende behandeling van 30 min.

In combinatie met een luxe handmassage een traktatie om jezelf te verwennen en te revitaliseren.

Als deskundige masseur zullen je handen zorgvuldig gemasseerd worden met aromatische oliën om spanning te verlichten en de doorbloeding te stimuleren.

Na deze sessie zul je je verfrist en verjongd voelen, klaar om de wereld weer aan te kunnen.

De gezichtsmassage en handmassage is een ultieme verwenervaring waarbij je welzijn centraal staat.

Behandelingstijd 30 min € 40,00


Gezichts- hoofdmassage

Geniet van een verfrissende 30 minuten durende gezichts-/hoofdmassage, gecombineerd met een nek-/decolleté- en schoudermassage, verrijkt met aromatische oliën die op de huid worden aangebracht en via een diffuser worden verspreid. Voel de warmte en ruik de kalmerende geuren terwijl je wordt omringd door relaxte muziek die je zintuigen prikkelt.

Als deskundige masseur vanuit een holistische benadering zal de massage voorzien zijn van persoonlijke aandacht en zachte, rustgevende bewegingen om de spanning te verlichten en de bloedsomloop te verbeteren. Laat alle stress wegvloeien en geniet van een ontspannende behandeling die je een gevoel van welzijn en vernieuwde energie geeft.

Behandelingstijd 30 min € 40,00


Mindfulmassage

Een mindfulmassage biedt diepe ontspanning en bevordert zowel lichamelijk als geestelijk welzijn.

De massage verlaagt stress en spanningen met bewuste ademhaling en aandachtige aanraking. Stimuleert de aanmaak van serotonine en endorfine voor een beter humeur. Ondersteunt het immuunsysteem en helpt bij herstel. Verbetert de doorbloeding en

zuurstoftoevoer. Versnelt de afvoer van afvalstoffen. Verlicht fysieke spanningen en pijnklachten.

De focus ligt op diepe en rustige ademhaling met aandachtige massagebewegingen.

De massages zijn in combinatie met gebruik van aromatische oliën, rustgevende en muziek voor extra ontspanning en toepassing van warmte om spanning te verminderen. Aandacht voor zowel lichaam als geest met speciale zorg voor u.

Ervaar de helende kracht van een mindfulmassage en voel je weer helemaal in balans!

Bij onze beauty- en massagesalon kun je kiezen uit massages van 30 of 60 minuten. De 30 minuten massage richt zich op de achterkant van het lichaam, terwijl de 60 minuten sessie ook het gezicht omvat en uitgebreider is voor een diepe ontspanning.

Behandelingstijd 30 min € 40,00

Behandelingstijd 60 min € 70,00


Maak een online afspraak: