Massage

Ontspanningsmassage.

Geniet van deze traditionele ontspanningsmassage.
Deze is gericht op algehele rust en ontspanning. Er word alleen met de handen gemasseerd en gebruik gemaakt van warme massageolie van Babor. Het zorgt voor een betere doorbloeding, diepere ademhaling en versoepeling van spieren en pezen. De afvoer van afvalstoffen word gestimuleerd. Lichaam en geest komen tot rust. Je hebt de keuze uit 30 min behandeling voor bijvoorbeeld nek of rugklachten en 60 min voor het gehele lichaam. Erg geschikt bij vermoeidheid, stress of lichte klachten aan de spieren.

*(Alleen voor vrouwen)


Hotstone massage.

Hierbij worden basaltstenen (hotstones) gebruikt die uit een verwarmd waterbad komen en de temperatuur hebben van ca. 45C. Door deze warmte werkt een hotstone massage dieper door dan een gewone massage. Een hotstone massage verlicht spanningen, stimuleert de organen, zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd en brengt uw lichaam in balans. Het heeft een ontspannende werking aan de vermoeide en pijnlijke spieren. Bij deze massage word er gemasseerd met basaltstenen afwisselend met handen. Je hebt de keuze uit 30 min behandeling voor bijvoorbeeld nek/rugklachten of alleen achterkant benen en 60 min voor het gehele lichaam. *(Alleen voor vrouwen)

Basalt is gestolde lava. De grote dichtheid en het hoge ijzergehalte zorgen ervoor dat ze de warmte goed vasthouden en langzaam warmte afgeven. Ze komen uit de zee bij Vulkanische gebieden en uit de Andes. De natuur geeft de stenen de juiste vorm en de gladheid door eb en Vloed, schuren op de zanderige zeebodem en stromend water.

 

Deze massages zijn helaas niet aan te raden bij:

Koorts, hartproblemen, Bepaalde ziekte of aandoeningen, Zwangerschap, Huidproblemen en bloedverdunners.