In onze studio gebruiken wij het merk Magnetic voor uw nagels. Magnetic staat voor kwaliteit en heeft een groot assortiment.

Een glittertje hier, een stempeltje daar, een steentje zo.. Niks is te gek bij ons, zowel voor uw tenen als voor uw handen.

Ben u een frequent nagelbijter?

Dan kunnen wij u helpen doormiddel van ons Nagelbijtarrangement.

Helaas heb je een verslaving: NAGELBIJTEN.

En wat stop je graag je handen weg, zodat niemand die afgekloven nagels en nagelriemen ziet.

Nu denk je: Is daar nu echt niks aan te doen??!!??

Al die hulpmiddelen helpen allemaal toch niet...

 

Wij kunnen je helpen, maar hebben wel jouw hulp daar bij nodig.

Wij kunnen je nagels mooi maken, maar dat kan niet in 1 keer.

We moeten samen een "proces" aan gaan.

We vragen geduld, en toewijding.

 

Bij nagelbijters kan je niet in 1 keer lange nagels plaatsen.

Ten eerste is dat voor jezelf niet fijn want je bent helemaal geen nagels gewend. Want als je een klein randje hebt, bijt je die er gelijk weer af. Maar ook is de nagel te kwetsbaar. Jouw nagelbed is erg kort doordat iedere keer dat mooie randje eraf gebeten wordt. Wij willen eerst zorgen dat je nagelbed wat langer gaat worden. Dus dat je nagel rust gaat krijgen en eindelijk een stukje verder kan gaan groeien. Hierdoor gaat je nagelbed dus ook "groeien". Wij plaatsen uiteraard dus wel een mooie nagel en wij verlengen je nagel tot je vingertop, maar dat is dan ook de maximale lengte voor de eerste keer.

In week 2: Na 1 week na het plaatsen van de nagels vragen wij jou om terug te komen. Wij gaan dan kijken hoe alles blijft zitten en of dat er al misschien iets is gebroken wat we moeten herstellen en of je de lengte nog prettig vindt en hoe het jou überhaupt bevalt.

In week 3: Na 2 weken gaan we je nagels weer opvullen. Bij nagelbijters groeien de nagels altijd vele malen sneller omdat de groei van de nagels gestimuleerd wordt door het bijten. Wij willen een sterke nagel behouden zodat het bijten niet interessant wordt.

In week 4: Na 3 weken gaan wij net zoals in week 2 alles weer controleren en eventueel herstellen. Ook gaan we dan bepalen of het opvullen dan een week extra kan uit blijven. Dus dat je niet in week 5 op hoeft te vullen maar dan in week 6. Ook de controle in week 5 is dan niet nodig. Je leest het al, onze relatie gaat al iets minder worden. ;)

In week 5: Misschien opvullen...

In week 6: Sowieso opvullen.

Afhankelijk wanneer de 2e opvulbehandeling valt, zal er nog een controle plaats vinden in week 7 of 8 en nog een opvulbehandeling in week 8 of 9. Hierna val je in het regulieren opvullen en betaal je iedere keer je opvulbehandeling.

 

Dit arrangement bestaat dus uit 1 keer een nieuwe set kunstnagels, 3 opvulbehandelingen en 3 controles. Ook krijg je van ons een nagelriemolie en een vijltje om eventuele haakjes gelijk weg te kunnen vijlen.

 

TOTALE KOSTEN € 190,00

Dit arrangement is helaas niet online in te boeken. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

Gelpolish

Heeft u van u zelf al mooie natuurlijke nagels, maar bent u iedere keer dat lakken zat?

Boek dan bij ons een gelpolish behandeling. In deze behandeling worden uw nagels mooi in de gewenste vorm gevijld en lakken wij uw nagels in een kleur die u zelf kunt uitkiezen. Deze kleur blijft minimaal 2 weken mooi! U heeft er dus geen omkijken naar.

Cosmetische voetverzorging

Als u op vakantie gaat, heeft u misschien geen zin om uw nagels iedere keer te moeten lakken. Daarom kunt u bij ons deze behandeling boeken voor uw voeten. Ook hier worden uw teennagels in vorm gevijld en worden deze voorzien van een gelpolish naar keuze. Wij zijn geen pedicure, dus eelt en dat soort zaken verwijderen, doen wij niet aan. Dat is echt iets voor een specialist.

Luxe Manicure Behandeling

Als uw handen gewoon even net dat beetje extra aandacht nodig hebben, of u wil gewoon even lekker ontspannen. Dan is deze behandeling écht wat voor u. Uw handen worden heerlijk verzorgd doormiddel van een massage, daarna een zachte scrub en daarna gaan ze in heerlijke warme handschoenen zodat het ingesmeerde masker goed kan intrekken. Ook uw nagels worden in vorm gevijld en als u wilt kunt u deze behandeling uitbreiden met een gelpolish.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Share |