Naast manicure en kunstnagels kunt u nu ook terecht voor een mooie spray tan bij Mooi bij Zus enzo.

Wij werken met de producten van Tanstreet: SiennaX.

Afspraak online maken kan ook voor uw spray tan behandeling, maar mocht dit niet lukken kunt u ook even bellen.

U gaat gewoon in het menu van deze website naar: Online afspraak maken, en klik dan op de button.

Party's of behandeling aan huis kunt u helaas niet online inboeken. Bel of mail ons hiervoor.

 

Wat is spraytanning en waarom werkt het?

- Dihydroxyacetone (DHA) is een kleurloze stof die wordt gewonnen uit suikerriet. Dit is een actieve bestanddeel in de gekleurde oplossing welke wordt gesprayd op de huid. Aangebracht met een speciale lagedruk spraymachine werkt de DHA oplossing in op de proteinen en aminozuren in de bovenste laag van uw huid en zorgt voor een goudbruine kleur. De kleur die je ziet op het moment van uw behandeling, is puur een kleur voor uw tanning professional om te zien dat uw huid egaal gedekt is. In 8 tot 10 uur tijd zal de daadwerkelijke tan zich hebben ontwikkeld. Deze zal onthuld worden na het douchen.

 

Is het veilig?

- Ja heel veilig. Een Sienna-X sunless tan geeft dezelfde resultaten als 10 tot 14 dagen in de zon, maar zonder de nadelige effecten van zonnestralen. DHA is al meer dan 30 jaar goedgekeurd door FDA voor gebruik in de beauty industrie. Er zijn geen nadelige gevolgen gemeld, anders dan kleine huidirritaties. Allergische reacties zijn uiterst zeldzaam, maar als u allergische reacties heeft ervaren met zelfbruinnende of andere beautyproducten, vraag dan eerst een test aan bij ons.

 

Wat gebeurd er vóór, tijdens en ná mijn behandeling?

- Voorafgaand aan uw eerste tanning is het slim om goed te scrubben. Vooral op de avond voor uw afspraak. Waxen/scheren is het beste om 24 tot 48 uur voor uw afspraak te doen.

- Voorafgaand aan uw eerste tanning is het niet slim om bodylotion te smeren of make-up/foundation/parfum te dragen.

- U mag zelf bepalen welke kledingstukken u aan wil houden. Wij raden aan om donker ondergoed/bikini te dragen en losse donkere kleding. Uw sierraden moeten af en oorbellen uit

- Vervolgens wordt er Sienna-X Barrier Creme gesmeerd op uw handen, nagels, ellebogen en andere droge gebieden om de tanapsorptie te verminderen

- Volg daarna de instructies op. Het sprayen duurt ongeveer 15 minuten

- In ca 8 uur ontwikkeld uw huidskleur tot de natuurlijke Sienna-X tan, waarna u kan douchen. Wrijf uzelf niet droog na het douchen, maar dep. Dit om de tanning langer mooi te houden. Mocht u geen bikinitopje of bh dragen tijdens de spray tan behandeling, is het advies deze pas na 2 uur weer aan te trekken.

- Na het douchen mag u gelijk bodylotion smeren. Door bruinen wordt uw huid altijd wat droger. (ook door de zon) Uw huid moet goed gehydrateerd worden, om uw tanning langer mooi te houden en mooi te laten vervagen. Na 2 dagen mag u ook smeren met een bronser of bruiningscreme.

 

Hoe lang gaat mijn Sienna-X sunless tan mee?

- Uw tan zal ongeveer 5 tot 7 dagen blijven zitten, afhankelijk van uw dagelijkse huidverzorging, uw levensstijl en een juiste scrub voorafgaand aan uw behandeling. Een sunless tan vervaagt net als bruin door de zon. Met gebruik van onze unieke Sienna-X Gradual Glowing Self Tan vanaf dag 3 kunt u uw tan verlengen en bijbruinen. (producten zijn te bestellen via deze site onder het kopje: producten bestellen)

 

Via onderstaande link kunt u zien hoe Bridget Maasland een tanning behandeling krijgt. Zo werkt het ook bij Spray Tan Soesterberg. Alleen gaat zij na het sprayen in een droogcabine omdat de luchtvochtigheid in het land waar zij het laat doen, vele malen hoger is dan hier in Nederland. 

https://youtu.be/pFLMhLxIICM

Heeft u nog vragen? Bel of mail ons!

 
 
Share |