WELKOM BIJ MOOI BIJ ZUS ENZO

Bij ons kan je terecht voor de volgende behandelingen:

  • Kunstnagels (acryl/gel/powergel)
  • Nagelbijtarrangement
  • Gelpolish behandeling
  • Manicure behandeling
  • Cosmetische voetverzorging
  • Spray tan
  • Wimperextensions One by One
  • Wimperlift/Verven wimpers
  • Herbalife
  • Waxing

Mooi bij Zus enzo (VOORHEEN VERONICA'S NAILS & MORE) is een gezellige maar professionele  nagel- en spray tan studio, gelegen in het centrum van Soesterberg. Ondanks dat wij in het centrum zitten, zijn wij makkelijk bereikbaar en kan je goed en gratis bij ons voor de deur parkeren.

Wij bestaan al sinds 2012 maar zijn gestart onder de naam Veronica's Nails & More en waren op een ander adres aan huis gevestigd. Bij ons worden je handen professioneel behandelt onder het genot van een drankje. Er wordt gewerkt met hoogwaardige kwaliteit producten van het merk Magnetic. Ook staat hygiëne in onze studio erg hoog. Dat is de reden waarom iedere klant bij de eerste kunstnagelbehandeling een persoonlijke vijlen set krijgt. Naast de personlijke vijlensets werken wij ook met het nieuwe hygienic systeem van Magnetic, wegwerpvijlen. Deze gebruiken wij bij gelpolish klanten en ook bij cosmetische voetbehandelingen. Hiermee wordt het overbrengen van bacteriën, virussen en/of schimmels onmogelijk.

Sinds 1 november 2015 kan je bij Mooi bij Zus enzo ook terecht voor spray tan. Er wordt gewerkt met de producten van Sienna-X. Deze producten hebben verschillende huidvriendelijke toevoegingen en kenmerken zich door een natuurlijke kleur en fijne geur. Meer informatie over onze spray tan behandelingen vind je in het menu onder spray tan.

Ons doel is om zoveel mogelijk beautybehandelingen onder ons dak uit te kunnen laten voeren. Daarom in sinds kort Denise bij ons toegevoegd aan ons team. Zij zal voor nu ongeveer 1 keer in de maand aanwezig zijn. Bij haar kunt u terecht voor een wimperlift eventueel inclusief verven van de wimppers en voor uw waxbehandelingen.

Ook zullen wij zo nu en dan een andere beautyspecial inhuren zodat wij jou nog beter van dienst kunnen zijn. Houd ons in de gaten. Wij communiceren dit altijd via onze nieuwsbrieven via de mail en via facebook en instagram.

Even aan u voorstellen:
Wij zijn een team van 2 zussen die hard aan onze droom, Mooi bij Zus enzo, werken.
Links op de foto zie je Veronica, zij is de jongste van de 2 en is de oprichtster van de studio die zij in 2012 gestart is. Rechts op de foto zie je Debby en zij is er sinds 2018 bij.

In 2006 heeft Veronica haar diploma's behaald bij Mey Liang Magnetic in Soesterberg en sindsdien zijn nagels haar lust en haar leven. Debby is in maart 2018 begonnen met haar allround nagelopleiding. Inmiddels heeft zij haar theorie/manicure en gelmodule behaald. Door regelmatig workshops en cursussen te volgen zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Hierdoor kan er een hoge kwaliteit in de studio geleverd worden.

Onze behandelingen zijn uitsluitend op afspraak te boeken. Wij werken met een online agenda waar je direct én gemakkelijk 24 uur per dag online een afspraak kan maken en/of wijzigen. Dit kan via het menu: Online afspraak maken. Natuurlijk kan dit ook telefonisch via:

Veronica: 06 - 10 833 173

Debby: 06 - 11 456 827

of per email: info@mooibijzusenzo.nl 

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09:00u - 21:00u, vrijdag van 09:00u - 16:00u en op zaterdag van 10:00u - 16:00u.

Openingstijden:  
Maandag 09:00u - 16:00u / 19:30u - 22:00u
Dinsdag

09:00u - 14:00u / 19:30u - 22:00u

Woensdag Gesloten
Donderdag 09:00u - 16:00u / 19:30u - 22:00u
Vrijdag 09:00u  - 16:00u
Zaterdag Telefonisch bereikbaar tot 16:00u
Zondag Gesloten
Share |